OPROEP TOT NOMINATIES ANTI FRAUDE AWARD 2021
29 juli 2021 

OPROEP TOT NOMINATIES ANTI FRAUDE AWARD 2021

Op 4 november wordt tijdens het Fraude Film Festival voor de zevende keer de Anti Fraude Award uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de bestrijding van financieel economische criminaliteit. Bij deze wordt u van harte uitgenodigd om uw nominatie uit te brengen. Nominaties kunnen worden ingezonden tot 13 september a.s..

Iedereen die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden op het gebied van bestrijding van financieel economische criminaliteit of een inspirerend initiatief heeft genomen, kan worden genomineerd. U kunt anderen nomineren, maar ook uzelf.  Inzendingen worden op een longlist geplaatst, die in september zal worden gepubliceerd op de website van het Fraude Film Festival.  Uit de inzendingen kiest een onafhankelijk Expert Comité drie kandidaten, die in aanmerking komen voor de Award.  Kijk hier voor de criteria en het nominatie-formulier. De winnaar wordt op 4 november a.s. tijdens het Fraude Film Festival bekend gemaakt.

Wie treedt in de voetsporen van Opgelicht?!, Transparency International, Peter Olsthoorn, Team High Tech Crime, Bart de Koning en Paul Depla? Vind jij dat iemand, een organisatie of initiatief onderscheidend is bij het bestrijden van financieel economische criminaliteit en daarvoor erkenning verdient? Stuur dan je motivatie naar: info@fraudefilmfestival.nl of vul hier het nominatie-formulier in.
UPDATE 22 september 2021: Het is niet meer mogelijk te nomineren voor de Award van 2021! Binnenkort wordt de longlist bekend gemaakt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen