Het Fraude Film Festival opent dit jaar met een tijdreis
31 oktober 2023 

Het Fraude Film Festival opent dit jaar met een tijdreis

Het Fraude Film Festival opent dit jaar met een tijdreis - van ouderwetse oplichterij naar de nieuwe wereld van Artificial Intelligence (AI).

Is AI een droom voor fraudeurs? Welke (on)mogelijkheden biedt AI voor fraudebestrijding? AI-kunstenaarย Jeroen van der Mostย neemt ons mee op reis langs de duistere en mooie kanten van AI in relatie tot fraude met een performance op bioscoopformaat โ€“ een wereldpremiรจre. Van der Most werkt al sinds 2010 met AI en exposeert en spreekt wereldwijd met zijn werk.

De openingsfilm brengt ons terug naar de jaren โ€™80. ๐— ๐˜† ๐—ข๐—น๐—ฑ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น ย is een hartverwarmende documentaire over ouderwetseย identiteitsfraude, goede bedoelingen en (on)ongeloof. De film brengt ons terug naar het verleden maar is aanleiding voor een gesprek over fraude in de huidige tijd: wat betekent kunstmatige intelligentie voorย fraudeursย enย fraudebestrijding?

Opening van het ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐—ถ๐—น๐—บ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น - ๐Ÿฎ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿด:๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ,ย met AI-kunstenaarย Jeroen van der Most.

Bekijk hier deย trailer op ons YouTube kanaal!

Over de schrijver
Reactie plaatsen