laatste 3 genomineerden voor de ๐—”๐—ป๐˜๐—ถ ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ zijn bekend
31 oktober 2023 

laatste 3 genomineerden voor de ๐—”๐—ป๐˜๐—ถ ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ zijn bekend

De laatste 3 genomineerden voor de ๐—”๐—ป๐˜๐—ถ ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ zijn bekend!

Dit jaar stonden er maar liefst 26 indrukwekkende kandidaten op de longlist. Het was opnieuw een uitdaging voor het Expert Comitรฉ om drie genomineerden te selecteren, maar zij zijn er ook dit jaar weer in geslaagd en dit heeft geresulteerd in deย #shortlist.

De 3 kanshebbers voor dit jaar zijn:
โ— International Union For Conservation Of Nature NL (IUCN NL)
โ— Opsporing Verzocht
โ—ย Nederlands Forensisch Instituut

Op donderdag 2 november komen we er achter wie dit jaar het stokje overneemt van deย #winnaarย van vorig jaar en de prestigieuze Anti Fraude Award in ontvangst mag nemen!

Wij feliciteren jullie met deze nominatie en zijn benieuwd wie in de voetsporen zal treden van de eerdere winnaars van de Anti Fraude Award: Opgelicht?! (2014),ย Transparency International Nederlandย (2015),ย Peter Olsthoornย (2016), Team High Tech Crime (2017),ย Bart de Koningย (2018),ย Paul Deplaย (2019),ย Chris van Damย (2021) enย John Van Den Heuvelย (2022).

Over de schrijver
Reactie plaatsen