Vacature Event Medewerker 16-24 uur Naarden/Amsterdam
22 juni 2024 

Vacature Event Medewerker 16-24 uur Naarden/Amsterdam

Op 7 en 8 november 2024 vindt de tiende editie van het Fraude Film Festival plaats. Twee dagen lang komen professionals en publiek samen voor onthullende films, inspirerende documentaires en gesprekken over fraude, corruptie en de bestrijding ervan.

In de laatste maanden voor het festival (> half augustus, september, oktober en gedeeltelijk november) wordt het binnen de organisatie van het festival steeds drukker. We zijn op zoek naar een Event medewerker die, 16-24 uur per week, de Event Manager in deze maanden ondersteunt, om ervoor te zorgen dat het filmfestival vlekkeloos verloopt.

Tot de taken en verantwoordelijkheden horen o.a.: 

 • Het opzetten en inrichten van het ticketsysteem 
 • Het opmaken van het programmaboekje
 • De planning en coördinatie van vrijwilligers 
 • Het uitgeven en coördineren van de tickets
 • Het verzamelen van informatie voor de website 
 • De planning van de interactieve sessies
 • en overige ongeplande punten die voorbij komen.

Naast affiniteit met het festival herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent proactief 
 • Je bent flexibel en initiatiefrijk
 • Je werkt zorgvuldig en accuraat
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau

Binnen deze functie wordt veel flexibiliteit aangeboden als het gaat om werktijden en locatie. Het aantal uren is in overleg, waarbij je verdeeld over de week minimaal 16 uur inzetbaar dient te zijn. Thuiswerken is goed mogelijk, vanaf oktober vragen we je een dag per week op locatie te werken samen met de Eventmanager (Amsterdam of Naarden). We zoeken iemand voor 2 dagen in de week, in oktober en november mogelijk oplopend naar 3 dagen. Interessante mogelijkheid om naast je studie werkervaring op te doen! Leuke bijverdiensten (€ 14,- bruto per uur) en een mogelijkheid om mee te werken aan een geweldig event!

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het Fraude Film Festival,
bel dan voor meer informatie met Ria Tabak,  telefoon 035 78100 08 en/of stuur dan je sollicitatie naar info@fraudefilmfestival.nl

De stichting Fraude Film Festival is een non-profitorganisatie, met de ANBI status, die zich inzet voor de organisatie van een jaarlijks filmfestival, met als doel het stimuleren en vergroten van (internationale) bewustwording rondom de impact van fraude.

Tijdens het filmfestival komt fraude in allerlei vormen aan bod door middel van samenwerkingen met verschillende bedrijven en de overheid. Fraude is namelijk big business: de verdiensten zijn hoog en de risico’s klein. Het is een lastig onderwerp en wordt daarom tijdens het jaarlijkse Fraude Film Festival onder de aandacht gebracht bij een groot publiek.

event-medewerker

Over de schrijver
Reactie plaatsen