In vrijheid verbonden met onze partners

Zonder partners kan het FFF niet bestaan. Hun financiële bijdrage, inhoudelijke input en uitgebreide netwerk
maken hen een onmisbare factor voor het bestaansrecht van het festival.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit unieke festival? Wij bieden u de mogelijkheid om partner te worden.
U krijgt er een podium in het mooiste filmtheater van de wereld voor terug; voor uw exposure, om te netwerken en relaties te ontvangen.

Informatie over partnerschap
Funding Partner

Funding Partner

 • U adopteert een programmablok met een fraude gerelateerd thema. U krijgt het exclusieve recht om samen met de Programmaraad van het Fraude Film Festival inhoudelijke invulling te geven aan dit programmablok. Dit is voor uw organisatie een uitstekend platform om agendapunten, waarvan u vindt dat deze maatschappelijke aandacht verdienen, nader te belichten bij het grote publiek.
 • Volledige exposure van de organisatie in relatie tot dit blok; o.a. door het vertonen van het logo op het bioscoopscherm, op de website en in het programmaboekje en mogelijk ook betrokkenheid in de Q&A.
 • Toegangskaarten voor het festival. Dit betreft 30 toegangskaarten en 10 extra middagkaarten voor de eerste besloten dag van het festival. Daarnaast krijgt u 20 kaarten voor de openbare dag. De kaarten kunt u gebruiken om partnerrelaties te versterken of om samen met uw team het festival te bezoeken.
Funding Partnerschap aanvragen
Combi Funding Partner

Combi Funding Partner

  • Het Combi Funding Partner pakket is nagenoeg hetzelfde als het ‘Funding Partner’ pakket, 
  • Echter; het programmablok samen met een andere organisatie wordt geadopteerd.
  • U krijgt binnen dit pakket 15 dagkaarten en 5 extra middagkaarten voor dag 1 en 10 kaarten voor dag 2. De kaarten kunt u gebruiken om partnerrelaties te versterken of om samen met uw team het festival te bezoeken.

Combi Funding Partnerschap aanvragen

Basis Partner

Basis Partner

  • De naam en het logo van uw organisatie worden opgenomen in het programmaboekje en op de website, iets minder groot dan bij de Funding Partner pakketten.
   • U ontvangt 8 dagkaarten en 2 middagkaarten voor dag 1. De kaarten kunt u gebruiken om partnerrelaties te versterken of om samen met uw team het festival te bezoeken.

Basis Partnerschap aanvragen
Maatwerk partner

Maatwerk Partner

  Binnen de Funding en Combi Funding pakketten is ook nog maatwerk mogelijk zoals bijvoorbeeld Inhouse producties voor gereduceerd tarief, als ook educatieve en theatrale workshops en/of verdiepende Breakout sessies tegen kostprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden!!

Maatwerk Partnerschap aanvragen

Word Partner van het Fraude Film Festival!

Informatie aanvraag Partnerschap

Geweldig dat u interesse heeft dit belangrijke festival te steunen!
Laat a.u.b. uw gegevens achter en eventueel een specifieke vraag. 

We zullen daarna spoedig contact met u opnemen
naar aanleiding van uw bericht.

arrow_drop_up arrow_drop_down